tantra masszázsHírek, aktualitások
Bemutatkozás
A tantra világa
Tantra-masszázs
Oktatás
Yoni-masszázs
Tantra fürdő rituálé
Svéd, frissitő és relaxációs masszázs
Mézes masszázs, köpölyözés
Szolgáltatások, kezelések
Elérhetőség
Linkek
Galéria

Ingyenes apróhirdető

Opciós Tőzsde Oktatás
www.opcioguru.com/opcios-oktatas
Ingyenes apróhirdető

Yoni-masszázs

 Tudatosan vagy tudat alatt a legtöbb ember csodálattal áll a "nö misztériuma" előtt. A női szexualitás nagy része mélyen, a sötétben rejtőzve bújik meg, és éppen ez a titokzatosság az, ami a félelmek és spekulációk, ugyanakkor a fantáziák, remények és vágyak számára is nagy teret enged.

  Az a nő, aki felismerte és használni tudja a szexualitásában rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is. Ő testesiti meg a szépséget, és ezt a szépséget szinte mágnesként vonzza magához.

  A jóni /yoni/ legbelső lényünket tárja fel előttünk. A "jóni" elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, és jelentése magába foglalja a teljes női nemi apparátust, a vulva külső részeitől kezdve a vagináig, méhig és petefészkekig.

  Az ember energia, és az energia éltet minket. Biztosan mindenki ismer olyanokat, akiknek túl kevés az energiájuk-ők kedvetlenek és tehetetlenek. Megint másoknak túl sok az energiájuk, ezért az életben sokszor kizökkennek a rendes kerékvágásból.
  A bennünk lakozó energia egész létünket meghatározza-gondolatain, érzéseink és tudatunk belőle táplálkozik. A test, a lélek és az érzelmek igy elválaszthatatlan egységet alkotnak, amit az endokrin rendszer, a központi idegrendszer és az immunrendszer fűz szoros kötelékbe.
  Az energia hiányát fájdalomként, kedvetlenségként, fásultságként éljük meg.

  Amikor a szexualitás révén intenziv érzések rohannak meg bennünket, akkor azok közvetlenül hatnak testünkre és szellemünkre. Ebből is kiindulva beláthatjuk, hogy légzésünk és figyelmünk összpontositásának segitségével képesek lehetünk annyira átengedni magunkat az egyre növekvő gyönyörnek és a testünkön átáramló energiának, hogy egyszer csak elérkezik az a pont, amikor az érzéssel összeolvadunk.
  Ebben a pillanatban megnyilik bennünk egy végtelen tágas és békés tér, ahol az "én" többé nem létezik-eggyé válunk ezzel a határtalan nyugalommal.

  A jóni-masszázs legjobban a tantrikus filozófia fényében vizsgálható, hiszen ez hidat emel a test és lélek, a szexualitás és a spiritualitás között. A tantra az érzékeket olyan képességé fejleszti, amellyel a szexuális energia minden részlete felfogható, és felhasználható az egészség, spirituális gyarapodás és szellemi fejlődés megőrzésének, illetve fokozásának értelmében.
  A jóni-masszázs gyarkorlati megvalósitására ugy kell tekinteni, mint egy komoly szellemi kihivásra. Amint belekóstolunk szexualitásunk titkaiba, a felhalmozódó energia olyan új, addig ismeretlen tudatállapotokat nyit meg előttünk, amelyekben végérvényesen ráébredünk : egy nagy egész elválaszthatatlan részei vagyunk.
 
  Sok ember számára a szexualitás csupán egy testi aktus, a bennünk lakozó energia célzott irányitásával azonban lehetőségünk van ezt az élményt elmélyiteni és finomitani.

  A jóni-masszázst elősegiti a tudatos légzés.

  Előkészitő légzési gyakorlatok:

 -mély, hasi légzésből,
 -mellkasi légzésből,
 -felső vagy kulcscsonti légzésből,
 -kombinált légzésből,
 -váltott orrlyuku légzésből,
 -tantrikus tűzlégzés

  A jóni-masszázs során rengeteg szexuális energiát szabaditunk fel, amely aztán a tudat tágitására, a test és lélek élénkitésére, a nagyobb rugalmasság és kreativitás elérésére forditható. A masszázs során 4 fő légzésmód gyakorolható.

  A jóni-masszázs a masszázsok fejedelme, hiszen a nő legintimebb testtájával foglalkozik: egyetlen más masszázs során sem fedik fel a nők ennyire a személyes és sérülékeny arcukat.
 
  A masszázs lépésről lépésre

   Minden jóni-masszázst megelőz a női szépség és a nőiesség dicsőitésének szertartása /Shakti dicsőitése/, és egy teljes test masszázs /jang és jin oldal masszirozása/.
  Ezután következik a "szomszédok" felébresztése /sziv-jóni, petefészek, méh/
  A negyedik fázis a jóni kapuinak megnyitása /vénuszajkak masszirozása/
  Az ötödik fázis a csikló izgatása.
  A hatodik fázis a "belépés a szentélybe".
  A hetedik fázis az örömcentrum, avagy az istennő pontjának masszirozása, több lépésben.
  Majd következik a végjáték, az energia eloszlatása.
  A kilencedik és egyben utolsó fázsi a búcsú ideje.


  A masszőz szerepe

  A masszőz szolgáló és kisérő szerepet tölt be. A dolga, hogy Shaktit szolgálja, és akaratát teljesitse. A saját vágyak és igények a masszázs alatt teljesen háttérbe szorulnak.
A masszőz és a masszázst fogadó személy a masszázs ideje alatt nem lép nemi kapcsolatba.
Ez azért lényeges, mert a masszirozott nő csak igy tudhatja egyedül a magáénak a jóni-masszázst.
www.tantra-yoni.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!
______________________________________________________